برنامه ریزی عروسی و هماهنگی های لازم برای مراسم عروسی

1398/11/17 | تعداد نظرات :0 |
تیم صبور
|
برگزاری مراسم

تفاوت بین یک برنامه ریزی عروسی، طراحی برنامه و هماهنگی عروسی

برنامه ریزی عروسی از جمله موارد مهمی است که در برگزاری هر مراسم عروسی باید وجود داشته باشد. معمولا از عروسی های ساده گرفته تا عروسی های مجلل باید برنامه ریزی مانند رزرو تالار، نوبت آرایشگاه، اجاره لباس عروس، سفارش کارت عروسی و تعیین آتلیه وجود داشته باشد در صورتی که طراحی و هماهنگی عروسی تنها مربوط به نحوه اجرای مراسمات عروسی است و ارتباط مستقیمی با  سبک عروسی، بودجه و تعداد مهمانان و محل برگزاری عروسی دارد.

برنامه ریزی عروسی

برنامه ریزی در اجرای مراسم عروسی می تواند شما را از صرف مخارج بیشتر در موقعیت های مختلف و رزرو کردن آنها در تاریخ مشخص شده بی نیاز کند. در واقع از آنجایی که برگزاری جشن عروسی یکی از بزرگترین جشن ها و مراسمات در طول زندگی انسان می باشد بنابراین داشتن یک برنامه ریزی عروسی می تواند در هر چه باشکوه تر بودن برگزاری عروسی کمک بسزایی را داشته باشد. خوب است بدانید زمانی یک برنامه ریزی عروسی می تواند بهترین برنامه باشد که حداقل 6 ماه قبل از جشن عروسی پایه ریزی شود؛ زیرا انتخاب مواردی مانند آتلیه، گل آرایی، تالار، آرایشگاه و لباس عروس باید در مدت ها قبل از تاریخ برگزاری عروسی به دور از فشردگی تاریخ های نزدیک عروسی رزرو شده باشند. پس در اینجا نحوه درست یک برنامه ریزی مناسب را با هم مرور می کنیم.

سفره عقد

اولین گام از برنامه ریزی عروسی

برنامه ریزی دقیق و حساب شده و در نظر گرفتن تمام نکات ریز و درشت همگی از مزایای برگزاری مراسم عروسی توسط تشریفات مجالس به شمار می روند. بعد از نامزدی و بررسی شرایط مناسبی که برای برگزاری جشن عروسی وجود دارد یعنی از ۶ تا ۹ ماه قبل از جشن عروسی بلافاصله در ابتدا سبک عروسی خود را تعیین کنید تا تمامی کارها مطابق با آن برنامه ریزی شوند. مثلا مشخص کنید که سبک عروسی کلاسیک دوست دارید یا فانتزی و وینتیج، مهمترین گام برای طراحی و اجرای برنامه ریزی عروسی انتخاب تاریخ عروسی می باشد زیرا تا زمانی که سالن و باغ تالار مورد نظر رزرو نشود، اجرای دیگر برنامه ها تاریخ و زمان مشخصی را نمی توانند داشته باشد. پس در اسرع وقت با مشورت گرفتن از والدین و یا دیگر افراد خانواده تاریخ مناسبی را برای برگزاری عروسی تعیین کرده و نسبت به رزرو مکان مناسبی اقدام کنید. سپس کارهای مهم دیگری که باید انجام بگیرد رزرو آتلیه و آرایشگاه است که در مورد هر یک از آنها توضیحاتی ارائه خواهد شد.

برنامه ریزی عروسی

چند ماه قبل از عروسی

بهترین زمان برای انتخاب یک آتلیه جهت عکاسی و فیلمبرداری مراسم عروسی شش یا چهار ماه قبل از برگزاری عروسی می باشد. پس بهتر است با پرس و جو و مشورت کردن، یک آتلیه ایده آل و با کیفیت را در شهر خود پیدا کنید سپس در زمان مناسبی همراه همسر خود به آتلیه رفته و نمونه کارهای آتلیه را تماشا کنید، ایده های خود را در همان ابتدا بیان کنید زیرا برخی از آتلیه ها مراسم آتش بازی را جزء کارهای فیلمبرداری و عکاسی عروسی خود قرار می دهند پس با مدیر آتلیه  در مورد ساعات اضافه کاری در تعیین قیمت نهایی به توافق برسید. زمان و تاریخ عروسی را در دفتر آتلیه به ثبت رسانده و حتما نحوه فیلم برداری و عکاسی را به مسئول آتلیه گوشزد کنید. گام بعدی انتخاب گروه موزیک می باشد. سعی کنید حتما اجرای گروه ارکستر را از نزدیک ببینید، از ساعات کاری آنها مطلع شده و سپس با تعیین کردن توافقات بر سر قیمت و شاباش ها ، قرارداد اصلی را ببیندید و تاریخ حضور گروه موزیک را با تاریخ برگزاری عروسی فیکس کرده و تعیین کنید که در چه ساعت هایی می بایست در مجلس عروسی حضور داشته باشند. 

برنامه های عروسی

چند هفته نزدیک به عروسی

در این فاصله رزرو آرایشگاه مهمترین کار ممکن است زیرا معمولا آرایشگاه به علت شلوغ بودن در زمان های مناسبی با تعیین وقت قبلی آرایش عروس را قبول می کنند. پس حتما از چند هفته قبل یا حتی زودتر با شناخت کاملی که نسبت به سالن زیبایی پیدا کرده اید برای رزرو نوبت های آرایشگاه اقدام کنید. گام بعدی رفتن به مزون عروس و انتخاب لباس عروسی می باشد، در هنگام رزرو لباس عروس و تاج و متعلقات آن حتما نحوه تحویل تور و غیره را مورد بررسی قرار دهید زیرا در روز عروسی هنگامی که عروس خانم در آرایشگاه حضور دارند رسیدن به موقع لباس به دست آرایشگر یک امر بسیار مهم است. توجه داشته باشید چنانچه عروس و داماد ساقدوش داشته باشند باید در این زمان لباس های هماهنگ برای آنها تدارک دیده شود. سفارش گل آرایی ماشین عروس، تدارک میوه و شیرینی از جمله موارد مهم دیگر در برنامه ریزی مراسم عروسی می باشد. شما می توانید با راهنمایی برگزاری مراسم عروسی ارزان که دفاتر تشریفاتی به شما می دهند، تا حد زیادی در هزینه های مراسم خود صرفه جویی نمایید.

مراحل برنامه ریزی مراسم عروسی

تفاوت برنامه ریزی با طراحی و هماهنگی عروسی

توجه داشته باشید تمام مواردی که تا اینجا ذکر شد مربوط به برنامه ریزی عروسی است و برای هر نوع سبک عروسی با هر تعداد میهمان و هر میزان بودجه ای تقریبا به طور یکسان می باشد. یعنی انجام دادن چنین مواردی چند ماه قبل از برگزاری هر مجلس عروسی باید وجود داشته باشد. در صورتی که طراحی و هماهنگی عروسی چیزی جدای از برنامه ریزی عروسی است در واقع طراحی و هماهنگی عروسی مربوط به دیزاین تالار عروسی، طراحی چیدمان سفره عقد، برگزاری آیتم های مختلف در مراسم عروسی، نحوه ورود و خروج عروس و داماد و بسیاری کارهای دیگری که در برگزاری عروسی کمتر کسی به آنها اهمیت می دهند.

مراسم عروسی

برنامه ریزی مجالس عروسی با طراحی و هماهنگی

میان برنامه ریزی عروسی و  طراحی و هماهنگی عروسی تفاوت های عمده ای وجود دارد که با توجه به گام های مختلف در برنامه ریزی مجالس عروسی می تواند گفت طراحی و هماهنگی عروسی در حقیقت نحوه برگزاری این گام ها را در زمان برگزاری عروسی و اجرا شدن آنها به بهترین شکل بر عهده دارند. مثلا انتخاب تالار  جزو برنامه ریزی مراسم عروسی است اما دیزاین داخلی تالار جزو وظایف طراحان عروسی می باشد یا اینکه خرید میوه و شیرینی مربوط به برنامه ریزی است در صورتی که میوه آرایی و نحوه پذیرایی به طراحی و هماهنگی عروسی مربوط می شود. برگزاری مراسم عروسی در هتل می تواند دارای برنامه ریزی بسیار دقیق تر و حساب شده تری نسبت به تالار و باغ داشته باشد، چرا که پرسنل و کارمندان هتل در این زمینه بسیار ماهر هستند و تمامی آموزش های لازم را دیده اند.

امتیاز کاربران به این پست

به این پست امتیاز دهید
با تشکر امتیاز شما می باشد
ثبت دیدگاه
دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها